Op zoek naar slaapkamer zwart wit grijs?

slaapkamer zwart wit grijs
Stijlen voor je slaapkamer.
Bekijk en laat je inspireren door slaapkamermeubels in verschillende combinaties en stijlen tegen betaalbare prijzen. We hebben de producten voor jou uitgezocht zodat je thuis precies hetzelfde kan doen als je hier ziet. Neem een kijkje en vind de slaapkamer waar jij van droomt.
Witte slaapkamer 16 prachtige voorbeelden Ik woon fijn.
Opnieuw zou je denken dat deze foto in zwart-wit is genomen. Niets is minder waar: de slaapkamer is volledig uitgerust is grijs en wittinten. Tot en met het boompje! Kussens en kleedjes. Deze slaapkamer is prachtig met alle soorten wit die toegepast worden.
Met welke kleuren kan jij jouw slaapkamer het beste inrichten? 10 tips! Makeover.nl.
Als basis kleur is wit of licht grijs perfect om de kleurrijke meubels er uit te laten springen. Enamel bijzettafel set van 3. dekbedovertrek 2 pers. plaid Zigzag 120x150 cm. Kleur Tip 10: Mannelijke tinten combinatie. Ook de mannelijke tinten zijn steeds meer aan het veranderen. Een stoere kleur grijs gecombineerd met lichtblauw of groen kan al een erg mannelijke sfeer geven. Let wel dat je niet een te donkere kleur kiest omdat hierdoor een slaapkamer al gauw klein kan lijken. Armleunstoel Le Gaillard zwart, Eva Padberg Collection.
Scandinavisch design op z'n' best: een heerlijk zwart-wit interieur Roomed.
De masterbedroom is niet groot, maar door slim om te gaan met de hoogte van het plafond is er toch genoeg opbergplek gecreëerd. Ook in deze slaapkamer is de basis weer zwart-wit, met enkele grijs en blauwtinten. Omdat het appartement vrij compact is, is er een kleine home office in de slaapkamer gemaakt. Dit kun je gemakkelijk doen met een smalle sidetable en een krukje. Het neemt niet veel plek in, maar het scheelt in de woonkamer toch weer wat ruimte! Wil je zelf ook een kleine home office creëren? Bekijk dan onze tips! De kidsroom is de enige kamer in het appartement dat geen compleet zwart-wit interieur heeft. De basis is wit, maar door het vloerkleed en accessoires is er meer kleur toegevoegd.
70 unieke Slaapkamer interieur ideeën! Makeover.nl.
55 Rood, wit en zwart. Zwart en wit geven een ruimte vaak een strakke en klassieke sfeer. Als je hier een aantal rood accenten bij doet creëer je veel meer kleur en vrolijkheid. 56 De vijfde muur. Geef jezelf een reden om omhoog te kijken in de slaapkamer.

Contacteer ons